! ! ! PAPILDOMA -20% NUOLAIDA su kodu VISKAM20 ! ! !
! ! ! PAPILDOMA -20% NUOLAIDA su kodu VISKAM20 ! ! !

Išsiuntimas per 24 VAL.

NUK termosinė gertuvė nuo 12 mėn., First Choice Active Cup Stainless Steel

(Atsiliepimų: 1)
  • Mėlyna

19.99

25,00

Visos NUK prekės

Paskutiniai vienetai sandėlyje


Aprašymas:

Nuk termosinė gertuvė nuo 12 mėn., First Choice Active Cup Stainless Steel. Su minkštu silikoniniu snapeliu, neišsipilantis (Transportuojant reikia uždėti specialų dangtelį). Be bisfenolio A. Iš nerūdijančio plieno su dvigubomis sienelėmis, ilgai išlaiko gėrimo temperatūrą karštą arba šaltą. 

  • Medžiaga: nerūdijantis plienas.
  • Dvigubos sienelės ilgiau išlaiko gėrimo temperatūrą.
  • Minkštas silikoninis snapelis.
  • Pritaikytas nuo 12 mėn.
  • Talpa 215 ml.
  • Rekomenduojama plauti po kiekvieno naudojimo.
  • Neplaukite indaplovėje.
  • Visada patikrinkite maistelio temperatūrą prieš maitinimą, naudoti tik suaugusiųjų priežiūroje.

Nėra nieko maloniau, kaip eiti tyrinėti su savo brangiais mažyliais gryname ore. Žaidimas, bėgimas ir šėlsmas yra gyvybingų pasaulio užkariautojų kasdienybė. Visa ši veikla ne tik puikiai pasilinksmina, bet ir sukelia troškulį! Štai kodėl vasarą būtina vėsioje vietoje atsigaivinti, o žiemą mūsų mažieji džiaugiasi galėdami atsigerti ko nors šilto. Ypač šiais sezonais kartais būna sunku palaikyti pastovią ir tinkamą gėrimų temperatūrą, nes šie dažnai po trumpo laiko prisitaiko prie aplinkos temperatūros. NUK Active Cup Stainless Steel pateikia atsakymą! Naujoviškas puodelis užtikrina, kad gėrimai ilgiau išliks šilti arba vėsūs, suteikdami ilgalaikį gėrimo malonumą.

Nerūdijančio plieno puodelis – idealiai tinka nešioti lauke.
Dvigubos sienelės, nerūdijančio plieno puodelis įvairius gėrimus išlaiko ne tik šiltus ar šaltus ilgiau, bet pirmiausia renka balus, nes yra lengvas, patvarus ir nepralaidus. Praktiškas segtukas reiškia, kad jį galima pritvirtinti prie krepšio ar kelnių, kad nepasimestų taip lengvai. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, butelis yra absoliučiai bekvapis ir neutralaus skonio, o tuo pačiu metu ypač minkštas silikoninis snapelis su integruota minkšta zona suteikia malonų pojūtį geriant. Ergonomiškos formos puodelis puikiai priglunda prie gležnų vaikų rankų ir tinka vaikams nuo 12 mėnesių. NUK Active Cup Stainless Steel visada yra patikimas palydovas, kai esate išvykoje – kita ištroškusi akimirka tikrai ateis!

Rodyti daugiau
Atsiliepimai
Jolita
2023-05-16

gerai islaiko siluma ir salti

įvertinimas
5.0/5
Įsigiję ir atsiliepę apie šią prekę pirkėjai ją įvertino 5.0/5
Įsigijote ir Jūs?
Palikite atsiliepimą

Panašios prekės

Susisiekite su mumis:

info@kudikiuprekes.lt